GKV ArchitectsGKV Architects

ENTER

Clarins

New York, NY

37,000 square feet

Designed for Clarins, the 37,000 square feet headquarters spans 2 floors, with private offices, workstations and conference rooms located on the lower level and training rooms, cafeteria and outdoor terrace on the “penthouse” level. The layout and design aesthetics of the headquarters reflects Clarins’ corporate philosophy, balancing technology and nature, and its signature red curve logo. Furniture and various accents and hardware, such as the Barcelona chairs in the reception area are in Clarins’ signature red, a vinyl covered curved wall by the interconnecting stairs mimics the red curve logo and a acid-etched, tinted glass red curve highlights the custom designed bamboo top conference table. The project was published in Interior Design Magazine.