GKV ArchitectsGKV Architects

ENTER

The Publishers Clearing House

New York, NY

11,000 square feet

GKV Architects completed new office space for The Publishers Clearing House to help house their 400+ employees. Headquartered in Port Washington, New York, PCH has been a direct marketing company specializing in merchandise and magazine subscription since 1953. The project encompassed an interior fit-out that focused on reutilization. The air conditioning, some walls, pantry and finishes were kept in their existing state while a few walls had to be taken down to fit the new design. To add a unique characteristic to PCH's office, each conferencing space is named after a neighborhood in New York City: The Village, Chelsea, etc. They also portray numbers that follow the design of the signage for NYC's subway lines.