GKV ArchitectsGKV Architects

ENTER

Undertone

One World Trade Center, New York, NY

38,580 square feet

Undertone, a digital marketing firm, relocated to One World Trade Center. The interior fit out for Undertone included public and private workspaces, large cafe / lunch area with soft seating, communal tables, and a play area. This space can expand when the foldable partition of the Training Room is opened up. To preserve some privacy in this open office environment, teaming rooms, phone booths, and enclosed offices have been added around the core, leaving the perimeter open for the workstations. The finishes also reflect the separation between the collaborative / public areas and the private areas: warm wood and bright colors in the public areas and exposed concrete and neutral palette in the working areas.